Zorg

Voor de complete administratie en automatisering van de winkel en horeca binnen de gezondheids- en ouderenzorg heeft Evers Kassasystemen samen met haar partner MplusKASSA een compleet registratiesysteem ontwikkeld.

onze plussen

Kassa + handheld + tablet
Horeca- en winkelfunctionaliteiten
Koppeling met pinautomaten en betaalsystemen
Prepaid betaalpassen, saldopassen en budgetten
Registratie van cliënten, woongroepen, afdelingen, kostenplaatsen
Flexibele facturatiestructuur
Cliëntspecifieke voorwaarden zoals prijslijnen, kortingen, gratis verstrekkingen
Systeem houdt rekening met beperkingen, allergenen, portionering
Zorgarrangement
Registratie menucyclus
Koppelingen met de bekende cliëntbeheer- en administratiesystemen
Cliëntportal

Cliënten, woongroepen en/ of afdelingen betalen via de saldopas of ontvangen aan het einde van de maand een totaalfactuur en specificatie. Het systeem houdt automatisch rekening met cliëntspecifieke voorwaarden zoals prijzen, budgetten en beperkingen.

Speciale zorgfunctionaliteiten zoals o.a. menucyclus, zorgarrangementen, welzijnspakketten en vergoedingen kunnen overzichtelijk op zowel kassaterminal als mobiele handheld of tablet geboekt worden.

Het kassasysteem kan worden voorzien van een krachtige koppeling met het nieuwste betaalsysteem van Xafax. Xafax is een innovatief betaalsysteem waarbij cashless betaald kan worden.

Oplossingen

Pinautomaten

Bij Evers Kassasystemen kunt u terecht voor zowel gekoppelde als mobiele betaalautomaten. Wij hebben diverse modellen standaard op voorraad en hebben daardoor een zeer korte levertijd. Alle betaalautomaten zijn voorzien van contactloos betalen. Profiteer nu van de inruilactie van een oude betaalautomaat!

Handhelds

Een PDA / handheld met touchscreen is gekoppeld aan uw kassasysteem. Een handheld wordt veel gebruikt in de horeca maar biedt ook mogelijkheden in andere branches. Met een handheld bent u zo mobiel dat het opnemen van bestellingen overal kan plaats vinden.

onze nieuwsbrief + inschrijven = op de hoogte blijven

Neem contact met ons op