Retail

Voor de automatisering van het registratieproces binnen de retailbranche heeft Evers kassasystemen samen met MplusKASSA een compleet kassa-, bestel- en beheersysteem voor uw winkel of filiaalbedrijf ontwikkeld.

onze plussen

Scanning
Pinkoppeling
Voorraadbeheer
Webshop
Facturatie
Etikettering
Elektronische schaplabels
Backoffice
Klanten loyaliteitsprogramma
Multifiliaal

Het Retill systeem geeft u inzicht in uw omzetten en voorraden en is desgewenst ook te koppelen met uw webshop. Van scanning en barcode-etikettering tot (filiaal)voorraadbeheer. Van offerte en bestellingen tot levering en facturatie. Het hele proces beheert u snel en overzichtelijk in één systeem.

Registreer via kassaterminal, tablet of handheldterminal. Leg directe kopelingen met de systemen van uw leverancier, afnemer of accountant.

Koppel uw webshop aan uw kassasysteem en voorraadbeheer en bespaar tijd. De online bestelling kunt u inzien op de retail kassa. Bestellingen kunnen ook afgehaald worden in de winkel.

Factureer volledig via uw retail kassa: Mail de factuur naar uw klant en beheer uw debiteuren. Print via uw kassa of backoffice systeem etiketlabels en maak zo zelf barcodes voor uw artikelen.

Met het klanten loyaliteitsprogramma zorg u voor nog meer klantenbinding. De klant spaart bij uw punten of korting op producten. Het puntensaldo is zichtbaar op de klantendisplay en kassabon.

Oplossingen

Mpluskassa

MplusKASSA is zeer gebruiksvriendelijke en flexibele kassasoftware. U kiest en betaalt enkel de functionaliteiten die u nodig heeft, hierdoor betaalt u nooit teveel. In combinatie met de solide HP kassaterminal onstaat eeen stijlvolle horecakassa. De kassa kan gekoppeld worden met een pinautomaat, bonprinters, handhelds en tablets.

Pinautomaten

Bij Evers Kassasystemen kunt u terecht voor zowel gekoppelde als mobiele betaalautomaten. Wij hebben diverse modellen standaard op voorraad en hebben daardoor een zeer korte levertijd. Alle betaalautomaten zijn voorzien van contactloos betalen. Profiteer nu van de inruilactie van een oude betaalautomaat!

Handhelds

Een PDA / handheld met touchscreen is gekoppeld aan uw kassasysteem. Een handheld wordt veel gebruikt in de horeca maar biedt ook mogelijkheden in andere branches. Met een handheld bent u zo mobiel dat het opnemen van bestellingen overal kan plaats vinden.

onze nieuwsbrief + inschrijven = op de hoogte blijven

Neem contact met ons op