Bakkerij

Cash-it, is de meest ideale bakkerijkassa en kent uitgebreide functionaliteit. Evers is de specialist en marktleider voor kassa- en betaalsystemen voor de bakkerij. Dagelijks werken meer dan 550 bakkerijen op de meer dan 1.300 door ons geïnstalleerde bakkerijkassa’s. Evers heeft voor de bakkerijkassa een intensieve samenwerking met Marti Orbak Software. Samen zorgen wij niet alleen voor de beste service maar ook voor tijdwinst, continuïteit en rust in uw bakkerij.

Cash-it

onze plussen

Software specifiek ontwikkeld voor bakkerij
Gebruiksvriendelijk en robuust kassasysteem
Gekoppelde pinautomaat en weegschaal
Direct etiketten printen vanaf de kassa
Invoeren (vaste) klantbestellingen
Productinformatie en specificatie op de kassa
Handhelds t.b.v. lunchroom

Gemakkelijk afrekenen en bestellen met het Cash-it touchscreen kassasysteem. Bestellingen kunnen direct worden ingevoerd op de kassa, waarna deze direct binnen Bake-it zichtbaar zijn. Koppel meerdere kassa’s aan elkaar en deze kunnen gebruikt worden door meerdere medewerkers. De kassa kan het totaalbedrag foutloos en snel doorsturen naar een gekoppelde pinautomaat met contactloos betalen.

Naast de verkoopregistratie, informeert Cash-it de klant uitgebreid over de ingrediënten en allergenen stoffen van de producten. Print direct vanuit bake-it of vanuit de kassa producten door Label-it en een labelprinter. Met de Cash-it klantenpassen module spaart de klant voor actiepunten of kortingen op producten. De klant ziet het puntensaldo op de klantendisplay en kassabon

Heeft u bij de bakkerij ook een koffiecorner of lunchroom? Via Cash-it lunchroom kunt u via de Cash-it handheld uw tafels instellen en de bestellingen per tafel invoeren. Het is ook mogelijk om de rekening te splitsen of samen te voegen.

Ook de Uniwell HX-5500 kan worden ingezet in uw bakkerij. Dit gebruiksvriendelijke en simpele touchscreen kassasysteem heeft een uitgrebreide functionaliteit. Bovendien heeft dit model een zeer scherpe prijsstelling.

De kassa is ook geschikt indien u een lunchroom heeft.

Oplossingen

Uniwell

Met de nieuwe serie van Uniwell geniet u van uitgebreide functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijke bediening. Door de modulaire opbouw zijn de systemen te koppelen met bar-, keuken- en rekeningprinters, handhelds en klantendisplays en inzetbaar voor zowel de horeca, bakkerij, retail als de catering.

Cash-it

Gemakkelijk afrekenen en bestellen met het Cash-it touchscreen kassasysteem. Bestellingen kunnen direct worden ingevoerd op de kassa, waarna deze direct binnen Bake-it zichtbaar zijn. Koppel meerdere kassa’s aan elkaar en deze kunnen gebruikt worden door meerdere medewerkers.

Pinautomaten

Bij Evers Kassasystemen kunt u terecht voor zowel gekoppelde als mobiele betaalautomaten. Wij hebben diverse modellen standaard op voorraad en hebben daardoor een zeer korte levertijd. Alle betaalautomaten zijn voorzien van contactloos betalen. Profiteer nu van de inruilactie van een oude betaalautomaat!

Handhelds

Een PDA / handheld met touchscreen is gekoppeld aan uw kassasysteem. Een handheld wordt veel gebruikt in de horeca maar biedt ook mogelijkheden in andere branches. Met een handheld bent u zo mobiel dat het opnemen van bestellingen overal kan plaats vinden.

onze nieuwsbrief + inschrijven = op de hoogte blijven

Neem contact met ons op