Horeca

Voor uw restaurant, eetcafé, kroeg, cafetaria of sportkantine heeft Evers een complete lijn van kassasystemen. De systemen van zowel Uniwell als MPlusKassa zijn horecaproof en kennen uitgebreide functionaliteit. Deze systemen zijn volgens uw specifieke wensen uit te breiden.

onze plussen

Kassa + handheld + tablet
Keukenmanagement
Tafelplattegrond
Rekening/tafel splitsen
Gastbeheer
Backoffice
Facturatie
Diverse koppelingen

U ziet in één oogopslag welke gast of tafel extra aandacht nodig heeft. U verhoogt de omzet en de snelheid met betrouwbare handhelds en/ of tablets. Middels het geavanceerde keukenmanagement met keukenschermen communiceren de koks efficiënt met de bediening en vice versa.

De uitgebreide managementinformatie garandeert overzicht en grip op uw bedrijfsvoering.

De systemen kunnen gekoppeld worden met betaalterminals (PIN en NFC) en derde systemen ten behoeve van onder andere reservering, werktijdregistratie, personeelsplanning, boekhouding, bestelapps en barautomatisering.

Oplossingen

Uniwell

Met de nieuwe serie van Uniwell geniet u van uitgebreide functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijke bediening. Door de modulaire opbouw zijn de systemen te koppelen met bar-, keuken- en rekeningprinters, handhelds en klantendisplays en inzetbaar voor zowel de horeca, bakkerij, retail als de catering.

Mpluskassa

MplusKASSA is zeer gebruiksvriendelijke en flexibele kassasoftware. U kiest en betaalt enkel de functionaliteiten die u nodig heeft, hierdoor betaalt u nooit teveel. In combinatie met de solide HP kassaterminal onstaat eeen stijlvolle horecakassa. De kassa kan gekoppeld worden met een pinautomaat, bonprinters, handhelds en tablets.

Pinautomaten

Bij Evers Kassasystemen kunt u terecht voor zowel gekoppelde als mobiele betaalautomaten. Wij hebben diverse modellen standaard op voorraad en hebben daardoor een zeer korte levertijd. Alle betaalautomaten zijn voorzien van contactloos betalen. Profiteer nu van de inruilactie van een oude betaalautomaat!

Handhelds

Een PDA / handheld met touchscreen is gekoppeld aan uw kassasysteem. Een handheld wordt veel gebruikt in de horeca maar biedt ook mogelijkheden in andere branches. Met een handheld bent u zo mobiel dat het opnemen van bestellingen overal kan plaats vinden.

onze nieuwsbrief + inschrijven = op de hoogte blijven

Neem contact met ons op