Catering

Voor het bedrijfsrestaurant, scholen en sportkantines levert Evers kassasystemen verschillende kassa- en betaalsystemen. Afhankelijk van uw wensen en uw budget stellen wij het meest ideale systeem voor u samen.

onze plussen

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk
Bemand en onbemand (zelfbediening)
Koppeling met pinautomaten
Interne cashless betaalsystemen
Bestelapp, webshop en klantportal
Banqueting en kostenplaatsfacturatie
Uitgebreide managementinformatie
Koppelingen met personeels- en boekhoudsystemen

De cateringkassa is zowel in te richten voor de bemande omgeving of als zelfbedieningsterminal. Grote pictogrammen zorgen voor een snelle en overzichtelijke registratie. Verschillende cashless betaalsystemen (bijvoorbeeld Xafax) en pinautomaten kunnen worden gekoppeld.

Medewerkers, leerlingen, kostenplaatsen, afdelingen, teams of commissies betalen via de budgetpassen of kopen op rekening. Men kan zelfstandig het saldo opwaarderen via app, internet, zuil of direct aan de kassa. Via de portal ziet u de eigen verbruiken, kassabonnen en facturen in.

Met de cateringkassa genereert u uitgebreide omzetrapportages en kunnen gekoppeld worden met verschillende personeels-, facturatie- en/ of boekhoudsystemen.

Oplossingen

Uniwell

Met de nieuwe serie van Uniwell geniet u van uitgebreide functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijke bediening. Door de modulaire opbouw zijn de systemen te koppelen met bar-, keuken- en rekeningprinters, handhelds en klantendisplays en inzetbaar voor zowel de horeca, bakkerij, retail als de catering.

Pinautomaten

Bij Evers Kassasystemen kunt u terecht voor zowel gekoppelde als mobiele betaalautomaten. Wij hebben diverse modellen standaard op voorraad en hebben daardoor een zeer korte levertijd. Alle betaalautomaten zijn voorzien van contactloos betalen. Profiteer nu van de inruilactie van een oude betaalautomaat!

Handhelds

Een PDA / handheld met touchscreen is gekoppeld aan uw kassasysteem. Een handheld wordt veel gebruikt in de horeca maar biedt ook mogelijkheden in andere branches. Met een handheld bent u zo mobiel dat het opnemen van bestellingen overal kan plaats vinden.

onze nieuwsbrief + inschrijven = op de hoogte blijven

Neem contact met ons op