Retail kassasysteem kopen

U bent op zoek naar het perfecte kassasysteem voor uw retailonderneming. Het juiste systeem kan ervoor zorgen dat u minder tijd kwijt bent aan bepaalde handelingen en meer tijd overhoudt om te focussen op belangrijke aspecten van uw onderneming. Maar waar moet u op letten? Wat zijn de mogelijkheden en waar moet u rekening mee houden? Welke functies passen bij uwonderneming?

Inventariseren
Wat wilt u automatiseren en wat is uw budget?  Een kassasysteem biedt eindeloze mogelijkheden en is een belangrijk deel in uw retail onderneming. Betrouwbaar, solide, efficiëntie en snelheid. Dat is waar Evers Kassasystemen u mee kan helpen. Onze systemen zijn volop in ontwikkeling en staan niet stil. Steeds weer zijn er nieuwe mogelijkheden wat belangrijk is voor uw retail onderneming. Evers Kassasystemen helpt u bij de aanschaf van het retail kassasysteem.

Functies
Welke functies zijn belangrijk voor uw onderneming? Welke processen kunnen efficiënter? Denk hierbij aan diverse koppelingen, zoals uw kassasysteem koppelen aan een betaalautomaat of uw boekhoudsysteem.  Een belangrijke bijkomstigheid is natuurlijk tijdwinst voor u en uw klant.  Daarnaast kan het kassasysteem een bijdrage leveren aan de klantervaring. Denk hierbij aan:

  • Voorraadbeheer: U kunt direct aangeven of het product nog op voorraad is.
  • Sales en acties: Stuur de klant bij de verjaardag een leuke kortingscoupon.
  • Webshop koppeling: De klant kan de bestelling ophalen in uw winkel.


Inzicht en ondersteuning
Omdat u op afstand kan inloggen in uw kassasysteem heeft u altijd inzicht in uw omzetten en rapportages, zelfs als u niet aanwezig bent. Met de backoffice-uitbreiding heeft u nog meer inzichten in uw rapportages en statistieken. Zo kunt u uw inkoop en beslissingen baseren op data in plaats van uw onderbuik gevoel. Wekelijks, maandelijks of jaarlijks terugkijken is geen enkel probleem.

Naast dat u meer inzicht heeft in uw verkopen, door de inzicht op afstand, kan onze helpdesk u ook ondersteunen bij vragen of problemen.  De helpdesk ondersteunt op afstand. Is de vraag of het probleem niet opgelost? Dan komen we zo spoedig mogelijk bij u langs om het op te lossen.

De mogelijkheden
De mogelijkheden zijn bij Evers Kassasystemen eindeloos. Afhankelijk van uw wensen en uw budget kunnen wij u een gepast voorstel doen.  Kiest u voor een traditionele kassa of voor een POS kassasysteem met diverse uitbreidingsmogelijkheden? Voor elke wens en budget wat wils.

Neem contact met ons op.

Actueel

Statiegeld op kleine plastic flesjes voor minder zwerfafval

1 juli 2021 wordt statiegeld op kleine plastic flesjes ingevoerd. Dat heeft staatssecretaris Stientje van Veldhoven met het verpakkend bedrijfsleven afgesproken.

Heropening Horeca Nederland

Eindelijk komen we uit die lange lockdown. Wij verwachten vanaf vandaag topdrukte. Dit betekent dat we in een korte tijd zoveel mogelijk relaties willen helpen met hun voorbereiding. Om deze drukke periode in goede banen te leiden, hebben we voor u een korte checklist opgesteld.

Corona maatregelen en bereikbaarheid Evers Kassasystemen

Evers Kassasystemen volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet.
Met dit bericht willen we u infomeren, dat wij er alles aan doen om u als relatie de gewenste ondersteuning te kunnen blijven bieden. De adviezen van het RIVM zijn hierbij leidend.

onze nieuwsbrief + inschrijven = op de hoogte blijven

Neem contact met ons op