Retail kassasysteem kopen

U bent op zoek naar het perfecte kassasysteem voor uw retailonderneming. Het juiste systeem kan ervoor zorgen dat u minder tijd kwijt bent aan bepaalde handelingen en meer tijd overhoudt om te focussen op belangrijke aspecten van uw onderneming. Maar waar moet u op letten? Wat zijn de mogelijkheden en waar moet u rekening mee houden? Welke functies passen bij uwonderneming?

Inventariseren
Wat wilt u automatiseren en wat is uw budget?  Een kassasysteem biedt eindeloze mogelijkheden en is een belangrijk deel in uw retail onderneming. Betrouwbaar, solide, efficiëntie en snelheid. Dat is waar Evers Kassasystemen u mee kan helpen. Onze systemen zijn volop in ontwikkeling en staan niet stil. Steeds weer zijn er nieuwe mogelijkheden wat belangrijk is voor uw retail onderneming. Evers Kassasystemen helpt u bij de aanschaf van het retail kassasysteem.

Functies
Welke functies zijn belangrijk voor uw onderneming? Welke processen kunnen efficiënter? Denk hierbij aan diverse koppelingen, zoals uw kassasysteem koppelen aan een betaalautomaat of uw boekhoudsysteem.  Een belangrijke bijkomstigheid is natuurlijk tijdwinst voor u en uw klant.  Daarnaast kan het kassasysteem een bijdrage leveren aan de klantervaring. Denk hierbij aan:

  • Voorraadbeheer: U kunt direct aangeven of het product nog op voorraad is.
  • Sales en acties: Stuur de klant bij de verjaardag een leuke kortingscoupon.
  • Webshop koppeling: De klant kan de bestelling ophalen in uw winkel.


Inzicht en ondersteuning
Omdat u op afstand kan inloggen in uw kassasysteem heeft u altijd inzicht in uw omzetten en rapportages, zelfs als u niet aanwezig bent. Met de backoffice-uitbreiding heeft u nog meer inzichten in uw rapportages en statistieken. Zo kunt u uw inkoop en beslissingen baseren op data in plaats van uw onderbuik gevoel. Wekelijks, maandelijks of jaarlijks terugkijken is geen enkel probleem.

Naast dat u meer inzicht heeft in uw verkopen, door de inzicht op afstand, kan onze helpdesk u ook ondersteunen bij vragen of problemen.  De helpdesk ondersteunt op afstand. Is de vraag of het probleem niet opgelost? Dan komen we zo spoedig mogelijk bij u langs om het op te lossen.

De mogelijkheden
De mogelijkheden zijn bij Evers Kassasystemen eindeloos. Afhankelijk van uw wensen en uw budget kunnen wij u een gepast voorstel doen.  Kiest u voor een traditionele kassa of voor een POS kassasysteem met diverse uitbreidingsmogelijkheden? Voor elke wens en budget wat wils.

Neem contact met ons op.

Actueel

1500ste Cash-it bakkerij kassa

Edwin en Astrid Kamper van Bakkerij de Jager in Leerdam zijn verrast met een Cash-it-kassa. Bij het bestellen van het kassasysteem voor hun nieuw te openen filiaal in Meerkerk, bleek het de 1.500ste Cash-it bestelling te zijn bij Evers Kassasystemen.

Bakkersvak 1, 2 & 3 maart

Op 1, 2 en 3 maart staat Evers Kassasystemen samen met Marti Orbak Software op de Bakkersvak. De Bakkersvak vindt plaats van 10:00 – 17:00 uur in de Evenementenhal in Gorinchem. 

Kom langs op onze stand #G112.

Horecava 13 t/m 16 januari

Van 13 t/m 16 januari 2020 staat Evers Kassasystemen op de Horecava in de Rai in Amsterdam. Je vindt ons op de stand van MplusKASSA 01.516, samen met andere dealers. Lars Evers is alle dagen aanwezig.

 

onze nieuwsbrief + inschrijven = op de hoogte blijven

Neem contact met ons op