klaar voor de 1,5-meter-economie
EENVOUDIG & VEILIG QR-BESTELLEN MET DE MPLUS BESTEL-APP

Door de maatregelen rondom de corona-pandemie ben je als horeca-ondernemer al veel omzet misgelopen. Vanaf het moment dat je weer open mag, wil je dit natuurlijk optimaal inhalen. Evers Kassasystemen wil jou hierbij helpen! Een QR bestel-app aan tafel is nu een onmisbare oplossing voor de horeca.

MplusKASSA

samen maken we het mogelijk

Laat jouw gasten via hun smartphone bestellen en betalen. Met de MplusKASSA Order QR bestel-app ben je goed voorbereid op de 1,5 meter-economie en voorkom je zoveel mogelijk contact tussen jouw gasten en jouw medewerkers.

Na het eenvoudig bestellen aan tafel via de QR-code, serveert jouw medewerker de bestelling uit, brengt deze naar de centrale uitserveertafel of de gast haalt de producten op bij een afhaalpunt.

De bestel-app is direct gekoppeld aan de MPlusKASSA kassa, de bestelprinters en/ of de keukenschermen. Dit zorgt voor inzicht, gemak én het scheelt tijd!

IN 3 STAPPEN QR-BESTELLEN

1

Je zet op elke tafel een bordje met een korte uitleg en een unieke tafel QR-code. De gast scant deze code met de camera van zijn smartphone. Zo komt hij of zij veilig en automatisch in de bestel-app. Het tafelnummer is direct gekoppeld door de unieke QR-code. Het is laagdrempelig, de gast hoeft niks te downloaden en geen account aan te maken

2

De gast scrollt door jouw digitale menukaart, kiest wat hij wil en betaalt. De order komt vervolgens binnen bij de bar of keuken(schermen).

3

Kies voor een afhaalpunt waar de gast zelf zijn bestelling kan oppikken of laat de bestelling uitserveren.

WAT KOST EEN QR BESTEL APP?

Het gebruik van de bestel-app kost € 49,95 per maand. Om de horeca in deze moeilijke tijd te helpen, bieden we tot 1 oktober 2020: 100% korting. Het gebruik van de app is tot die tijd dus volledig gratis. Dit betekent dat je om te starten alleen tafelbordjes inkoopt en de eenmalige opstartkosten (vanaf € 150,00) betaalt.

  • Je zit niet vast aan een jaarlijks of maandelijks contract. Het gebruik van de bestel-app is opzegbaar wanneer jij dat wilt.
  • Per iDEAL betaling wordt er €0,25 gerekend. Dit kun je voor eigen rekening nemen of doorberekenen aan de gast. Er is een drempelbedrag instelbaar, tot welk bedrag de transactiekosten voor rekening van de gast zijn en vanaf welke bedrag jullie deze kosten voor jullie rekening nemen. Bij een hoog transactievolume zijn de transactiekosten bespreekbaar. Wil je meer betaalmethodes toevoegen? Hou er rekening mee dat de transactiekosten verschillen per betaalmethode.


Heb je geen kassasyteem van MplusKASSA?

Dan hebben we een goed alternatief, de Mini Bestelbox!

Wat krijg je?
– Mini Bestelbox
– Bestel-app (tot 1 oktober 2020 100% korting)
– Software
– Bonprinter
– Een doos bonrollen

Voorbereiden
Je vult een artikellijst in en vervolgens gaan wij aan de slag. Wij maken alles klaar en sturen het naar je op. Je krijgt een handleiding voor de installatie en kunt na wat eenvoudige stappen al aan de slag!

Wat kost het?
Start zonder kassa met de QR bestel-app voor: €499,- (eenmalig)
+ Maandelijks opzegbaar
+ Na 1 oktober 2020 kost het gebruiken van de bestel-app €49,95 per maand

Extra
> Je betaalt eenmalige opstartkosten (vanaf € 150,00)
> Je bestelt tafelbordjes via Evers Kassasystemen.
> Je betaalt transactiekosten die je doorberekent naar de klant of voor eigen rekening neemt. Betaling via iDEAL kost €0,25 per transactie. Neem contact met ons op voor het hele overzicht per betaalmethode.

 
 

DE 6 GROOTSTE VOORDELEN VAN QR-BESTELLEN

Klaar voor de 1,5-meter-economie

Hou het veilig en gezond, 1,5 meter afstand houden is onvermijdelijk. Met een QR bestel-app kun je toch open en maak je weer omzet.

Gratis

MplusKASSA wil jou als ondernemer een hart onder de riem steken. Het QR bestellen via MplusKASSA Order is daarom tot en met september gratis én opzegbaar, wanneer jij maar wilt! Je betaalt alleen €0,25 per transactie. Zo krijgt jouw heropening een kickstart en slaan we ons samen door deze lastige tijd heen.

Omzetverhogend

Gasten staan te springen om weer te genieten van onder andere de horeca. De QR bestel-app werkt omzetverhogend, omdat de gast zich op zijn gemak voelt en zoveel en zo vaak hij wilt, kan bestellen!

Personeel- en kostenbesparend

Door het werken met een QR bestel-app aan tafel hoef je minder personeel in te zetten die bestelling opnemen en uitserveren. Dit voorkomt onnodig contact tussen medewerker en gast én werkt daarnaast dus kostenbesparend.

Gastvrij

Zelf bestellen en scrollen door een menukaart is leuk voor gasten! De QR bestel-app is een visueel aantrekkelijke oplossing. Doordat de gast via de QR bestel-app aan tafel kan bestellen wanneer en hoe vaak hij wilt, ervaart hij een nieuw niveau gastvrijheid en service.

Eenvoudig

Bestellen met de QR bestel-app wordt eenvoudig gelanceerd binnen jouw bedrijf. Wij helpen jou bij de opstart. Binnen no-time kun je aan de slag! Daarnaast is het voor de gasten zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Zo is het een win-win oplossing voor de ondernemer én de gast!

 

Vragen, meer weten of bestellen?

Neem gewoon even contact met ons op.
073 - 645 8110

onze nieuwsbrief + inschrijven = op de hoogte blijven

Neem contact met ons op