1500ste Cash-it bakkerij kassa

Edwin en Astrid Kamper van Bakkerij de Jager in Leerdam zijn verrast met een Cash-it-kassa. Bij het bestellen van het kassasysteem voor hun nieuw te openen filiaal in Meerkerk, bleek het de 1.500ste Cash-it bestelling te zijn bij Evers Kassasystemen. De ondernemers kregen de kassa daarom cadeau.

‘Dit hadden wij natuurlijk niet verwacht’, aldus Edwin en Astrid Kamper van Bakkerij de Jager, maar ook de leverancier is blij de ondernemers dit cadeau te kunnen geven.  ‘Deze mijlpaal willen Evers Kassasystemen en Marti Orbak Software natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan’, vertelt Lars Evers enthousiast.

Logische keuze

Voor Bakkerij de Jager was het een logische keuze om ook in de nieuwe winkel met Cash-it te gaan werken. ‘In onze andere vier winkels wordt al jaren met Cash-it kassa’s afgerekend en besteld en het werkt ideaal.’

Volgens Edwin Kamper kan de tijdwinst die Cash-it en de Bake-it software oplevert, wel eens oplopen tot 1,5 tot 2 uur per dag. ‘Het gemak voor het verkooppersoneel, de tijdswinst met het maken van de productielijsten, het invoeren van bestellingen, ik zou niet meer zonder willen.’ Dave Everaers van Marti Orbak Software vult aan: ‘Doordat de systemen met elkaar ‘praten’ hoeft de bakker geen dubbel invoerwerk meer te doen en is hij af van de losse briefjes en het overtypen van bestellingen, dit gebeurt direct in de winkel via de Cash-it kassa.’

Ontwikkeld door Marti Orbak

Het Cash-it kassasysteem is ontwikkeld door Marti Orbak Software in nauwe samenwerking met Evers Kassasystemen, die de hardware, installatie en de technische service verzorgt. Lars Evers vertelt: ‘Door deze nauwe samenwerking kunnen wij de bakkers zeven dagen per week de kwaliteit en service bieden die ze van ons mogen verwachten. Is er een probleem, dan hoeft de bakker maar naar een van ons te bellen en wij lossen het op als één partij, dus geen kastje naar de muur praktijken.’

Dave Everaers komt zelf uit een bakkersfamilie: ‘Ik weet wat er allemaal bij komt kijken om een bakkerij te runnen. Met onze software zijn wij continu op zoek naar manieren om tijdwinst te behalen en fouten te voorkomen, zodat de bakker meer tijd overhoudt voor zijn ambacht en gezin.’

Calc-it

Naast het Cash-it kassasysteem gebruikt Bakkerij de Jager Bake-it voor de administratie en Calc-it voor zijn receptbeheer. Door met de Cash-it kassa te werken, kunnen de winkeldames de klanten direct informeren over ingrediënten, allergenen en bereidingswijzen.

Sinds twee jaar werkt Bakkerij Jager met het systeem ‘EXTRAvestiging Webshop’ van Marti Orbak Sofware. De webshopbestellingen komen direct op de productielijsten en de Cash-it kassa’s. ‘Naast de kassa’s is dus ook de webshop altijd up-todate met het assortiment en de juiste prijzen en reclames.’ vertelt Astrid Kamper.

Actueel

Corona maatregelen en bereikbaarheid Evers Kassasystemen

Evers Kassasystemen volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet.
Met dit bericht willen we u infomeren, dat wij er alles aan doen om u als relatie de gewenste ondersteuning te kunnen blijven bieden. De adviezen van het RIVM zijn hierbij leidend.

Schoonmaken kassa en PIN-betaalautomaat

Het schoonhouden van de apparatuur is belangrijk voor het (dagelijkse) gebruik en hygiëne, vooral nu met het coronavirus. Om uw kassa en PIN-betaalautomaat zo goed mogelijk schoon te houden, treft u hier een aantal praktische tips aan.
Zet de apparatuur eerst uit.

Bestelsite voor de horeca

Wat een bizarre situatie waarin eenieder zich nu bevindt. De horeca wordt keihard geraakt. Mocht u overwegen om bestellingen te laten afhalen en/ of te bezorgen, dan helpen wij u graag samen met onze partner Jamezz met het opzetten van een webshop.

onze nieuwsbrief + inschrijven = op de hoogte blijven

Neem contact met ons op