Zomeraanbieding PDA handheld

Deze zomer biedt Evers iedere maand een nieuwe aanbieding. In de maand juli ontvangt u 10% extra korting indien u een PDA handheld aanschaft ter uitbreiding van uw kassasysteem. Benieuwd naar deze aanbieding en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

 

 

Actueel

Zomeraanbieding mobiele betaalautomaat

De zomervakantie is ten einde, maar de zomer nog niet! Dit betekent de laatste zomeraanbieding: In de gehele maand september ontvangt u maar liefst € 100,00 korting bij de aanschaf van een mobiele betaalautomaat. Dus wordt het bij u hoog tijd voor vernieuwing?

Zomeraanbieding 10% extra korting op bonrollen

We zitten midden in de zomer en de maand augustus doet haar intrede. Dit betekent weer een nieuwe zomeractie: In de gehele maand augustus ontvangt u 10% extra korting op uw bestelling bonrollen. Wij hebben bonrollen voor diverse printers en kassasystemen op voorraad.

Handheld

Deze maand hebben wij een speciale zomeractie: U ontvangt 10% extra korting bij de aanschaf van een nieuwe handheld. Maar wat zijn de voordelen van een handheld en is deze ook te koppelen aan uw kassasysteem? Lees het in dit artikel.

onze nieuwsbrief + inschrijven = op de hoogte blijven

Neem contact met ons op