Zomeraanbieding mobiele betaalautomaat

De zomervakantie is ten einde, maar de zomer nog niet! Dit betekent de laatste zomeraanbieding: In de gehele maand september ontvangt u maar liefst € 100,00 korting bij de aanschaf van een mobiele betaalautomaat. Dus wordt het bij u hoog tijd voor vernieuwing? Of is dit het moment om een nieuwe aan te schaffen? Mis deze kans niet.

Voordelen van een mobiele betaalautomaat:
Een betaalautomaat die u overal mee naar toe kan nemen. Dit biedt voordelen voor uzelf maar ook voor uw klanten. U kunt de mobiele betaalautomaat gebruiken op uw terras, onderweg bij het bezorgen van bestellingen of natuurlijk gewoon binnen. Uw klanten kunnen direct bij u betalen en hoeven niet mee te lopen naar de kassa. De mobiele betaalautomaat is multifunctioneel inzetbaar en kan overal gebruikt worden. Hij communiceert zowel via wifi als 4G: Loopt u met de automaat van binnen naar buiten? Dan schakelt hij moeiteloos tussen deze 2 verbindingen.  Een bijkomend voordeel is dat het u een hoop moeite bespaart. U hoeft geen contant geld meer mee te nemen, wisselgeld te geven of achteraf een factuur te sturen. Per betaling is dat misschien een kleine tijdsbesparing, maar opgeteld scheelt dit u toch aanzienlijk wat tijd.

Neem contact met ons op! 

 

Actueel

Zomeraanbieding 10% extra korting op bonrollen

We zitten midden in de zomer en de maand augustus doet haar intrede. Dit betekent weer een nieuwe zomeractie: In de gehele maand augustus ontvangt u 10% extra korting op uw bestelling bonrollen. Wij hebben bonrollen voor diverse printers en kassasystemen op voorraad.

Handheld

Deze maand hebben wij een speciale zomeractie: U ontvangt 10% extra korting bij de aanschaf van een nieuwe handheld. Maar wat zijn de voordelen van een handheld en is deze ook te koppelen aan uw kassasysteem? Lees het in dit artikel.

Zomeraanbieding PDA handheld

Deze zomer biedt Evers iedere maand een nieuwe aanbieding. In de maand juli ontvangt u 10% extra korting indien u een PDA handheld aanschaft ter uitbreiding van uw kassasysteem. Benieuwd naar deze aanbieding en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

onze nieuwsbrief + inschrijven = op de hoogte blijven

Neem contact met ons op