Junior support medewerker

Vacature – Junior support medewerker

 Evers Kassasystemen is op zoek naar een communicatief vaardige, klantgerichte en hulpvaardige technisch/IT support medewerker, die klanten gaat ondersteunen met zowel functionele als technische applicatievragen over hun betaal- en kassasystemen.  

Evers Kassasystemen bv (www.evers-kassasystemen.nl) heeft zich gespecialiseerd in hoogwaardig technologische kassa- en betaalsystemen gericht op bakkerijen, horeca en de institutionele markt. Hierbij kun je onder andere denken aan penitentiaire inrichtingen en zorginstellingen. Evers heeft een unieke positie binnen deze sectoren. Naast deze specialisering levert Evers touchscreen kassasystemen voor foodservice, bedrijfscatering en de detailhandel. Evers Kassasystemen is een informeel, jong, gezellig en dynamisch bedrijf. Het team bestaat uit 13 enthousiaste collega’s.

Een dag uit het leven van een support medewerker bij Evers.

8.25 uur Klaar voor een nieuwe werkdag. Vanzelfsprekend een kop koffie of cappuccino en overleg met je 2 collega’s. Je checkt je mail. Er zijn veel vragen, je prioriteert de binnengekomen berichten en maakt hiervan een actielijst.
8.50 uur Je krijgt een telefoontje van een klant uit Den Bosch. Zijn kassa’s starten niet op. Meteen check je wat er aan de hand is: server down! Je bekijkt remote het probleem en herstart de server. Je belt de klant en geeft aan, dat het weer werkt. Klant tevreden en je legt alles vast in het klantdossier
9.15 uur Je begint aan de pre-installatie van een drietal handhelds, die volgende week uitgeleverd moeten worden aan een lunchroom. Je collega configureert de overige hardware en jij kijkt met hem mee, hoe hij dat aanpakt.
11.50 uur Een binnenkomende call van een klant met een betaalterminal, die niet meer werkt. Omdat je het remote niet kunt oplossen, schakel je één van je technische buitendienst collega’s in. Toevallig is hij om de hoek bezig met een installatie van een systeem, dus hij kan er nog voor 14.00 uur naar toe. Je vertelt de klant, dat er op dit tijdstip een collega langs komt om het probleem te verhelpen.
12.30 uur Tijd voor lunch met de collega’s. De lunch binnen of buiten op het terras in de tuin is iedere dag een feestje.
13.00 uur Je werkt je actielijst verder af en bereikt nu de klanten, die vanmorgen nog niet beschikbaar waren. Na een tijdje komt er een levering van systemen en componenten binnen. Je helpt je collega met het wegzetten van de geleverde spullen in het magazijn. Aansluitend leg je de laatste hand aan de pre-installatie van de handhelds, waar je vanmorgen aan begonnen was.
15.05 uur Er belt een klant met de vraag of er drie nieuwe gebruikers aangemaakt kunnen worden in één van hun systemen. Dat kan, maar de klant heeft geen onderhoudscontract. Je legt hem uit dat het wel handig is om deze te hebben, zodat ze dan altijd kunnen bellen. Je regelt de drie nieuwe gebruikers in en draagt het verzoek tot het onderhoudscontract over aan je collega’s van de sales.
15.30 uur Een nieuwe vraag: Het systeem van deze klant geeft een melding over een update. Je logt in op de klantomgeving en fikst het meteen even.
16.00 uur De laatste punten op je actielijst rond je af en verwerkt de uitkomsten hiervan in het systeem.
16.25 uur Per telefoon komt er een vraag over het opnieuw inrichten van de tafelnummers van het terras van één van de horecaklanten gekoppeld aan QR-codes. Zeker nu, er vaak personeelsproblemen zijn komen dit soort vragen veel voor. De QR-codes worden nl. gebruikt, zodat gasten zelf eenvoudig met hun smartphone bestellingen kunnen plaatsen. Na een korte uitleg over de instellingen kan de klant weer vooruit en richt hij met onze handige applicatie de indeling op zijn terras opnieuw in. Vervolgens sluit je aan bij de wekelijkse vrijdagmiddag afsluiter met je collega’s. Een lekker drankje om het weekend in te luiden.
17.30 uur Met een goed gevoel over je werkweek ga je weer naar huis.

Functie-eisen

  • MBO-niveau, verkregen door opleiding of werkervaring, bijvoorbeeld MBO ICT (niveau drie of vier)
  • Een klant- en resultaatgerichte instelling en je bent een echte teamplayer
  • Communicatief vaardig en klantgericht
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel schriftelijk als mondeling)
  • Werkervaring op een ICT- Servicedesk/ Helpdesk bijvoorbeeld door stage is een pré

Daarnaast ben je goed georganiseerd en kun je in stressvolle situaties de juiste keuzes en prioriteiten bepalen. Je kunt meerdere taken tegelijk uitvoeren en verliest daarbij niet de details uit het oog. Tenslotte beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je betrokken bij de organisatie waar je voor werkt. We begrijpen dat we je zullen moeten helpen om een ervaren professional te worden, dat doen we door goede begeleiding op de werkvloer en je ruimte te geven zaken uit te zoeken en fouten te mogen maken.

Geboden

Een afwisselende, zelfstandige, technisch uitdagende, fulltime functie in een groeiende organisatie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en humor op de werkplek. Naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, behoort de mogelijkheid van het volgen van aanvullende opleidingen tot het totale arbeidsvoorwaardenpakket.

Standplaats

De standplaats is ’s-Hertogenbosch, maar omdat wij een goede privé- en werkbalans belangrijk vinden, woont onze nieuwe collega bij voorkeur in de regio tussen Tilburg, Waalwijk, Vught, Eindhoven of Veghel.

Primatch ondersteunt Evers Kassasystemen bij deze procedure in de werving en selectie.
Heb je meer vragen over de vacature, Evers dan wel de procedure, neem dan contact op met Jeroen Bergen (recruiter). Jeroen mag je bellen of appen op 06 54 737 585.

Contactpersoon voor deze functie is Jeroen Bergen. Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton.

Voor aanvullende informatie over deze vacature kan je kijken op www.evers-kassasystemen.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door Evers niet op prijs gesteld.

onze nieuwsbrief + inschrijven = op de hoogte blijven

Neem contact met ons op