IT SERVICE MONTEUR

Ondernemers helpen zodat ze hun spullen kunnen verkopen en hun gasten kunnen bedienen. Wil jij daarvoor zorgen? En zo zinvol bijdragen aan het goed laten functioneren van bedrijven? Zoek jij een zelfstandige rol waarin je het verschil kan maken voor ondernemers? Dan heeft Evers Kassasystemen de baan voor jou! We zoeken een klantgerichte zelfstandige service monteur, die bij onze klanten de technische installatie van hun betaal- en kassasystemen onderhoudt en storingen verhelpt.

Evers Kassasystemen bv (www.evers-kassasystemen.nl) heeft zich gespecialiseerd in hoogwaardig technologische kassa- en betaalsystemen gericht op bakkerijen, horeca en op de overheidsmarkt. Hierbij kun je onder andere denken aan penitentiaire inrichtingen en zorginstellingen. Naast deze specialisering levert Evers touchscreen kassasystemen voor foodservice, bedrijfscatering en de detailhandel. Evers Kassasystemen is een informeel, jong, gezellig en dynamisch bedrijf. Bij ons ben je geen nummer, iedereen is bereid elkaar te helpen en staat voor elkaar klaar. Dat vinden we bij Evers echt heel normaal. We werken hard maar begrijpen dat er ook ruimte moet zijn voor lol op het werk. Het Evers team bestaat uit 13 enthousiaste collega’s.

Als Service monteur ben je er voor verantwoordelijk dat de installaties op locatie bij de klant worden gecontroleerd en onderhouden. Dat doen we aan de hand van een service contract, dat klanten sluiten op het moment dat ze een systeem afnemen. Je staat er misschien niet bij stil, maar als het kassasysteem uitvalt, kan de ondernemer zijn deuren sluiten. Cruciaal dus dat de systemen up-to-date zijn, goed worden onderhouden en op tijd worden vervangen. Het gaat om zowel software- als hardwarematig onderhoud. Hierbij kan je denken aan PC-terminals, PIN-betaalautomaten, bonprinters, handhelds, routers en wifipoints. Tevens zul je bij klanten op locatie de onverwacht opgetreden storingen oplossen, door het systeem ter plekke te repareren, of door deze om te wisselen voor service-apparatuur, waarna het defecte systeem op kantoor wordt gerepareerd..

Onze klanten zitten door het hele land, van Maastricht tot aan Texel. Echter 80% van onze klanten bevindt zich binnen een cirkel van 75km rondom ’s-Hertogenbosch.

Wie ben jij?

  • MBO werk- en denkniveau, verkregen door werkervaring binnen de IT als support medewerker, applicatiebeheerder of een vergelijkbare functie;
  • Een klant- en resultaatgerichte instelling. Klant tevreden? Dan ben jij tevreden;
  • Je zoekt een zelfstandige rol, waarbij je het hele land door kan rijden!
  • Jij schakelt gemakkelijk met je collega’s;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel schriftelijk als mondeling);

Het is belangrijk dat je planmatig kan werken en georganiseerd bent. Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent betrokken bij de organisatie en de klant. Aan het einde van de dag moet het werk namelijk volledig afgerond zijn.

Wat krijg je van ons?

Naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, kom je terecht in een groeiende organisatie. De functie is te omschrijven als afwisselend, zelfstandig en technisch uitdagend. Bij Evers is altijd ruimte voor humor, maar we werken hard om samen mooie resultaten te bereiken! Door de grote van de organisatie is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zo behoort het volgen van een aanvullende opleiding tot het totale voorwaardenpakket.

Standplaats

De standplaats is ’s-Hertogenbosch, maar omdat wij een goede privé- en werkbalans belangrijk vinden, woont onze nieuwe collega bij voorkeur in de regio tussen Tilburg, Waalwijk, Vught, Eindhoven of Veghel.

Heb je meer vragen over de vacature, Evers dan wel de procedure, neem dan contact op met onze contactpersoon Jeroen Bergen (recruiter), die mag je bellen of appen op 06 54 737 585. Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton.

Primatch ondersteunt Evers Kassasystemen bij deze procedure in de werving en selectie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door Evers niet op prijs gesteld.

onze nieuwsbrief + inschrijven = op de hoogte blijven

Neem contact met ons op