IMPLEMENTATIE CONSULTANT

Ondernemers helpen zodat ze hun producten kunnen verkopen en hun gasten kunnen bedienen. Spreekt dit je aan en wil je zo zinvol bijdragen aan het goed laten functioneren van bedrijven? Dan heeft Evers Kassasystemen de baan voor jou! We zoeken een klantgerichte implementatie consultant, die bij onze klanten de technische installatie van hun betaal- en kassasystemen implementeert en ze begeleidt en ontzorgt bij de ingebruikname.

Evers Kassasystemen bv (www.evers-kassasystemen.nl) heeft zich gespecialiseerd in hoogwaardig technologische kassa- en betaalsystemen gericht op bakkerijen, horeca en op de overheidsmarkt. Hierbij kun je onder andere denken aan penitentiaire inrichtingen en zorginstellingen. Naast deze specialisering levert Evers touchscreen kassasystemen voor foodservice, bedrijfscatering en de detailhandel. Evers Kassasystemen is een informeel, jong, gezellig en dynamisch bedrijf. Bij ons ben je geen nummer, iedereen is bereid elkaar te helpen en staat voor elkaar klaar. Dat vinden we bij Evers echt heel normaal. We werken hard maar begrijpen, dat er ook ruimte moet zijn voor lol op het werk. Het Evers team bestaat uit 13 enthousiaste collega’s.

Als één van de projectleiders van de implementatie, ben jij er verantwoordelijk voor dat de installaties op locatie worden geïnstalleerd en geïmplementeerd. Vanaf het moment dat de offerte is geaccepteerd tot aan het moment dat de klant wordt overgedragen aan support, ben jij verantwoordelijk voor het gehele traject. Hierbij gaat het om de klant specifieke inrichting van de softwareapplicaties, maar ook om de hardware configuratie. Hierbij kun je denken aan terminals, handhelds, routers switches en wifipoints.

Je stuurt je collega’s van de technische binnendienst aan over pre-installaties van de diverse hardware onderdelen en verzorgt het projectmanagement in het werk. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor de training van de gebruikers. In sommige gevallen ga je ook mee naar de klant om advies uit te brengen in de rol van pre-sales.

WIE BEN JIJ?

  • HBO werk- en denkniveau, verkregen door werkervaring binnen de IT als implementatie specialist, systeembeheer, applicatiebeheerder of een vergelijkbare functie of verkregen door een opleiding zoals HBO ICT;
  • Een klant- en resultaatgerichte instelling. Klant tevreden? Dan ben jij tevreden;
  • Je bent een echte teamplayer! Met zijn allen werken we hard om aan de klant de beste service te verlenen. Hiervoor schakel jij gemakkelijk met je collega’s;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel schriftelijk als mondeling);

Het is belangrijk om een goed overzicht te kunnen bewaren, je werkt planmatig en bent georganiseerd. Je kunt meerdere taken tegelijk uitvoeren en verliest daarbij de details niet uit het oog. Tenslotte beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je betrokken bij de organisatie, aan het einde van de dag moet het werk namelijk volledig afgerond zijn.

WAT KRIJG JE VAN ONS?

Naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, kom je terecht in een groeiende organisatie. De functie is te omschrijven als afwisselend, zelfstandig, technisch uitdagend. Bij Evers is altijd ruimte voor humor, maar we werken ook hard om samen mooie resultaten te bereiken! Door de grote van de organisatie is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zo behoort het volgen van een aanvullende opleiding tot het totale voorwaardenpakket.

STANDPLAATS

De standplaats is ’s-Hertogenbosch, maar omdat wij een goede privé- en werkbalans belangrijk vinden, woont onze nieuwe collega bij voorkeur in de regio tussen Tilburg, Waalwijk, Vught, Eindhoven of Veghel.

Heb je meer vragen over de vacature, Evers dan wel de procedure, neem dan contact op met onze contactpersoon Jeroen Bergen (recruiter), die mag je bellen of appen op 06 54 737 585. Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton.

Primatch ondersteunt Evers Kassasystemen bij deze procedure in de werving en selectie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door Evers niet op prijs gesteld.

onze nieuwsbrief + inschrijven = op de hoogte blijven

Neem contact met ons op