Catering

Voor het bedrijfsrestaurant, scholen en sportkantines levert Evers verschillende kassa- en betaalsystemen. Afhankelijk van uw wensen en uw budget stellen wij het meest ideale systeem voor u samen.

onze plussen

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk
Bemand en onbemand (zelfbediening)
Koppeling met pinautomaten
Interne cashless betaalsystemen
Bestelapp, webshop en klantportal
Banqueting en kostenplaatsfacturatie
Uitgebreide managementinformatie
Koppelingen met personeels- en boekhoudsystemen

De cateringkassa is zowel in te richten voor de bemande omgeving of als zelfbedieningsterminal. Grote pictogrammen zorgen voor een snelle en overzichtelijke registratie. Verschillende cashless betaalsystemen (bijvoorbeeld Xafax) en pinautomaten kunnen worden gekoppeld.

Medewerkers, leerlingen, kostenplaatsen, afdelingen, teams of commissies betalen via de budgetpassen of kopen op rekening. Men kan zelfstandig het saldo opwaarderen via app, internet, zuil of direct aan de kassa. Via de portal ziet u de eigen verbruiken, kassabonnen en facturen in.

Met de cateringkassa genereert u uitgebreide omzetrapportages en kunnen gekoppeld worden met verschillende personeels-, facturatie- en/ of boekhoudsystemen.

Oplossingen

Met de nieuwe serie van Uniwell geniet u van uitgebreide functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijke bediening. Door de modulaire opbouw zijn de systemen te koppelen met bar-, keuken- en rekeningprinters, handhelds en klantendisplays en inzetbaar voor zowel de horeca, bakkerij, retail als de catering.

De Retill productlijn bestaat uit een uitgebreide range van kassasystemen, handhelds en tablets. De Retill software is specifiek ontwikkeld voor de retail-, zorg- en cateringomgeving. Door de modulaire opbouw wordt voor iedere situatie het meest ideale systeem samengesteld. Grote kracht is de flexibiliteit, eenvoud en overzichtelijkheid.

Bij Evers Kassasystemen kunt u terecht voor zowel gekoppelde als mobiele betaalautomaten. Wij hebben diverse modellen standaard op voorraad en hebben daardoor een zeer korte levertijd. Alle betaalautomaten zijn voorzien van contactloos betalen. Profiteer nu van de inruilactie van een oude betaalautomaat!

De Uniwell handheld kan gekoppeld worden aan uw huidige kassasysteem. De handheld is speciaal ontwikkeld voor de horeca en is spatwaterdicht en uitermate betrouwbaar. Deze werken minimaal acht uur aangesloten op een accu. Optioneel kan de handheld geleverd worden met een bureaulader, heuptasje, bevestigingskoord, extra accu en acculader.

onze nieuwsbrief + inschrijven = op de hoogte blijven

Neem contact met ons op